FinnFlorist Oy Ltd

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 2, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...
5 arvostelua

  Kia

  Huono kokemus kukkatilauksesta ja asiakaspalvelusta.

  Ataki

  Olen tilannut useasti kukkavihkoja nettikaupan kautta. Kukat ovat aina olleet kauniita ja tuoreita. Toimitus on tapahtunut tarkasti sovittuun aikaan.

  Johanna

  Röyhkeä asiakaspalvelu ja epäonnistunut kukkatilaus.

  Viivi

  Tilaamani ”kukkiva” ruukkukasvi oli luokattoman ruma ja harva. Saamani vastaus reklamaatioon oli töykeä ja ylimielinen. En suosittele, enkä jatkossa tule tilaamaan mitään kukkia, ainakaan tästä liikkeestä.

  Eija

  Äitiepäivä kukat tilasin 7.5.2021 Kukat olivat kuulemma hienot sanoi Äitini.
  Mutta toimitus
  äitienpäivänä ei mennyt ihan nappiin, vanhalle äidilleni soitti englantia puhuva mies
  klo 21.15 ja ilmoitti englanniksi haluavansa toimittaa kukkakimpun. Äitini joka ei puhu englantie sulki puhelimen kun oli jo nukkumassa. Lähetin Sinnikkään soittamisen jälkeen hän sitten vastasi uudestaan ja lopulta ymmärsi miksi hänelle soitettaan siihen aikaan. Tosin tilatessani en tiennyt että kukkaset toimitetaan niin sanotusti yöllä. Olin myös tilatessani toivonut että toimitus ilman kontaktia. Se ei myöskään toiminut. kukissa ollut kortti oli kuulemma aivan märkä!! Soitin tänään kyseiseen kukkakauppaan ja ihmettelin kukkien toimitusaikaa?? ja sitä että soittaja ei heti puhunut suomen ja kortti joka kukkasissa oli oli ollut märkä! Sain niin epäystävällisen kohtelun (suuren huokailun välistä) myyjä/omistaja kuka lie vastasi puhelimeen hän samalla korotti ääntä ja hermostui että ei ole hänen vikansa. Eikä edes pahoitellut kyseistä asiaa. Ilmoitti vaan että kukaan suomalainen ei suostu kuljettamaan kukkia 20 € hintaan. Minä kyllä olisin maksanut vaikka enemmänkin siitä että yllätykseni olisi ollut iloinen.
  Koska itse asun 200 km päässä.
  Kukka lähetys piti olla ilonen yllätys Äidilleni mutta se oli päin vastainen.
  En kyllä tule käyttämään enää koskaan kyseisen kukkakaupan palveluja ja mietin ylipäänsä Ekukka palvelun käyttöä jatkossa.
  Aikaisemmin en ole palvelua käyttänyt.

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista